My Favorite Things

Fredrikinkatu 31 (sisäpiha) 00120 Helsinki

Ma-Pe 11-18, La 11-16

Palautusohjeet

Tuotteillamme on 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus. Palautus tai vaihto pitää tehdä 14 päivän sisään lähetyksen noutamisesta. Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteen niin ota yhteyttä meihin meilitse info@myfavoritethings.fi ja annamme sinulle tarkemmat ohjeet palautuksen tekemiseen. 

Palautettaessa tai vaihdettaessa tuotteen on ehdottomasti oltava täysin käyttämätön ja kaikki laput tulee olla vielä kiinni tuotteessa. Kengät tulee olla alkuperäisessä laatikossaan ja laatikko pitää palauttaa suojattuna esim muovipussin sisään teipattuna. Jos siis tuote tai pakkaus ei ole täysin myyntikelpoinen, pidätämme oikeuden perua palautuksen tai vaihdon ja palauttaa alkuperäisen tuotteen asiakkaalle postiennakolla ylimääräisillä 15e (palautuksesta koituneet kulut ja uudelleenlähetys) postikuluilla, jonka asiakas maksaa noutaessaan paketin postista.

Emme korvaa palautuksesta asiakkaalle koituvia lähetyskuluja.

Alle 100 euron palautuksista vähennämme 5e postikulut palautettavasta summasta. 

Liitä aina palautuksiin

1) YHTEYSTIETOSI

2) TILINUMERO IBAN MUODOSSA JOHON PALAUTUS TEHDÄÄN

3) ALKUPERÄINEN KUITTI OSTOKSESTA

VIALLISET TUOTTEET

Jos tuotteessa on valmistusvirhe, korvaamme tuotteen luonnollisesti myös postikulujen osalta. Nopeiten saat palautuksen etenemään laittamalla kuvia tuotteen viasta meilitse info@myfavoritethings.fi